Aanbod

Word lid, en vorm samen met Oevers een innovatief regionaal netwerk.

Stroom mee

Wie aanmeert bij Oevers maakt makkelijk het lokale verschil

Koploperprojecten

Oevers initieert en neemt deel aan innovatieve projecten, gericht op de participatie van bijzondere mensen en het toegankelijk maken van zorg op maat.

Mensen

Heb je een openstaande vacature en wil je iemand met afstand tot de arbeidsmarkt een kans geven? We beschikken over een groot bestand aan praktijkgerichte kandidaten en zorgen voor expertondersteuning.

Diensten

Met onze facility services ontzorgen we bedrijven en gemeentes in hun groenonderhoud, fietsbeleid, catering, etc. Zo leveren we inspirerende werkplekken, maken we gemeenten aantrekkelijker en focus jij 100% op je kerntaak.

Voor wie?

Zorg- en maatwerkorganisaties

Ben je een regionale speler die zijn impact wil vergroten in Rivierenland? Win tijd, stroomlijn gedeelde processen en verkrijg makkelijk toegang tot innovatieve publiek-private projecten in de regio die je bereik gevoelig vergroot. Samen vormen we een hefboom in de regio.

Overheden, gemeentes en intercommunales die hun vernieuwende visie op de kaart willen zetten met de grootste aanbieder van werk en zorg op maat in de regio. Met Oevers vorm je een innovatief regionaal netwerk. Samen zorgen we ervoor dat iedereen meedoet in de samenleving.

Ambitieuze ondernemingen die willen groeien in sociaal ondernemen en hun productie lokaal willen ontwikkelen. Start in 1 2 3 met sociaal ondernemen, vind makkelijk praktijkgerichte medewerkers voor je logistieke uitdagingen en creëer inspirerende werkplekken met onze inclusieve en circulaire facility services.

Stroom mee met

Puurs-Sint-Amands

NEKTARI

Ecoso

Huize Eyckerheyde

Cirkels

Flegado

Flexpack

t’Onzent

Puurs-Sint-Amands

NEKTARI

Ecoso

Huize Eyckerheyde

Cirkels

Flegado

Flexpack

t’Onzent