Aanbod

Vind expertise in de langdurige zorg en sociale economie in Rivierenland.

Stroom mee

Zorg en werk op mensenmaat

Sociale beleving

Oevers verbindt de diverse samenleving door circulaire projecten en belevingsactiviteiten zoals ons Hof van Coolhem op te zetten op strategische plaatsen in de regio van Rivierenland.

Duurzame mobiliteit

We lanceren en ondersteunen groene en duurzame mobiliteitsinitiatieven. Zo maken we bedrijven en gemeentes aantrekkelijker en focus jij 100% op je kerntaak.  

Inclusieve tewerkstelling

Heb je een openstaande vacature en wil je iemand met afstand tot de arbeidsmarkt een kans geven? We beschikken over een groot bestand aan praktijkgerichte kandidaten en zorgen voor ondersteuning.

Ondersteuning & kennis delen

We brengen onze sterktes in kaart en delen expertises, functies en opleidingen. Zo kunnen we niet alleen elkaar, maar ook het lokale zorg- en werkaanbod aanvullen.
 

Kosten drukken

Samen staan we financieel sterker. Binnen het netwerk van Oevers delen we ondermeer de investering in technische diensten en poetshulp, en drukken we samen de kosten.

Samen het beleid sturen

Als één front wegen we zwaarder op de regionale werking. Door gezamenlijke beleidsplannen en kwaliteitshandboeken op te maken, bundelen we onze krachten en sturen we het beleid.

Verhalen

De kruisbestuiving tussen Puurs-Sint-Amands en Oevers vzw

Lees het verhaal

“Samen met de sociale dienst Flegado bieden we ondersteuning aan onze bewoners en beantwoorden we aan de zorgvraag”

Ruth Schelfhout

Directeur Huize Eyckerheyde

Voor wie?

Zorg- en maatwerkorganisaties

Ben je een regionale speler die zijn impact wil vergroten in Rivierenland? Win tijd, stroomlijn gedeelde processen en verkrijg makkelijk toegang tot innovatieve publiek-private projecten in de regio die je bereik gevoelig vergroot. Samen vormen we een hefboom in de regio.

Overheden, gemeentes en intercommunales die hun vernieuwende visie op de kaart willen zetten met de grootste aanbieder van werk en zorg op maat in de regio. Met Oevers vorm je een innovatief regionaal netwerk. Samen zorgen we ervoor dat iedereen meedoet in de samenleving.

Ambitieuze ondernemingen die willen groeien in sociaal ondernemen en hun productie lokaal willen ontwikkelen. Start in 1 2 3 met sociaal ondernemen, vind makkelijk praktijkgerichte medewerkers voor je logistieke uitdagingen en creëer inspirerende werkplekken met onze inclusieve en circulaire facility services.

Stroom mee met

Puurs-Sint-Amands

NEKTARI

Ecoso

Huize Eyckerheyde

Cirkels

Flegado

Flexpack

t’Onzent

Puurs-Sint-Amands

NEKTARI

Ecoso

Huize Eyckerheyde

Cirkels

Flegado

Flexpack

t’Onzent